Kolmannella viikolla ( 8 - 12.5 ) pääsimme hitsaamaan TIG-hitsausta, mitä kumpikaan meistä ei ole aikaisemmin kokeillut. Kyseistä harjoitusta teimme maanantaista keskiviikon puoleen päivään.
Loppuviikon teemme yläpiena ja pystypiena harjoitusta, joita teimme myös koepalat hitsauskoetta varten. Saimme myös kotitehtävän torstaina jossa harjoittelimme kokeesen, joka olisi seuraavana päivänä. Perjantai aamulla kun olimme saaneet hitsauskoe palat valmiiksi kertasimme kotitehtävät ja harjoittelimme vielä ennen koeta. Pääsimme molemmat kokeista läpi (kummallakin oli erinlainen koe) jossa 9 pistettä piti saada 12 pisteestä.

Tapasimme myös Turun ammatti-istituutin isoja herroja Hannu Immonen (Ammatillinen koulutus, palvelualuejohtaja) ja Mikko Hauninen (Peltolan koulutalon koulutuspäälikkö (kone-ja metalliala sekä talotekniikka) kyseisellä viikolla. He kävivät seuraamassa työskentelyämme ja istuimme myös keskustelemaan meidän kuluneesta ajasta sekä mahdollisista muutoksista ja ajatuksista muille myöhemmin vaihtoon saapuville.

تعليقات

المشاركات الشائعة من هذه المدونة